Templomi székek

Erős fémváz szerkezetre épített teljesen kárpitozott templomi székek. Ezek a székek kiválóan alkalmasak hosszú távú előadások, istentiszteletek kényelmes székének. A székekre gyárilag felszerelt sorolást segítő kiegészítők által könnyen sorba rendezhetők. A fém rögzítések által a székek sorolása, széksorok kialakítása egyszerűvé válik.

A professzionális templomi székek elegáns kárpitozása által minden egyházi környezetbe beleillik. A megrendelő egyedileg választhatja meg a szék vázának színét, és a kárpit anyagát és annak színvilágát.

A speciális öntött habrétegeknek köszönhetően a szék nagyon kényelmes. Szivacs rétege hosszú távú, intenzív használat esetén is megfelelően tartja eredeti formáját. A lekerekített lágy háttámlaforma diszkrét megjelenést biztosít a terméknek.

Könnyű szerkezeténél fogva egyszerű a szék rakodása, szállítása, elhelyezése. A székek egymásba rakhatók, rakásolhatók, sorolhatók. Ezáltal tárolásuk és szállításuk kimondottan egyszerű és kevés helyigénnyel megoldható.

Ezek a székek kiválóan alkalmasak templomok, egyházi közösségek, gyülekezetek, oktatási intézmények, oktatótermek, rendezvény teremek, előadótermek székének, bútorának.