Bankett bútorok, konferencia bútorok, rendezvény bútorok

A Dublino – Vendéglátóipari bútor. Konferencia bútorok és bankett bútorok széles kínálatban. Szállodai és hotel használatra kialakított rendezvény bútorok. Irodai és tárgyalótermi használatra alkalmas bútorok széles kínálata. Fogadások, bankettek, esküvők bútorzata. Előadótermi bútorok, előadótermi székek, oktatási intézmények bútorai, oktatótermi székek, látogatói székek, vendég székek, iskolai székek, bútorok.

Raktárprogramunk részeként kínálunk kedvező árú, olcsó, az európai szabványoknak mindenben megfelelő bankett székeket. Megrendelőink választhatnak az erős acél vázas bankett szék és a könnyített szerkezetes alumínium vázas bankett székek közül. Kínálatunk része az ovális hátú bankett szék. A bankett székekhez szállítókocsikat is kínálunk. A székekhez kínálunk székszoknyát, székhuzatot. A raktáron lévő bankett székeinket kedvező áru spandex székhuzattal is megvásárolhatja.

Bankett székeket egyedi színben is legyártjuk. Megrendelőink dönthetnek az ismert formájú bankett székek közül, acél és alumínium vázas verzió közül. A székeket legyártjuk egyedi kárpitozással, akár lángálló, tűzálló kivitelben is.
A termékcsoportban megtalálhatók a tárgyalószéknek kiválóan alkalmas erős vázszerkezetű egymásba rakható, egymásra rakható, rakásolható székek.

Kínálatunk része az amerikai típusú Chiavari szék. Ezek a termékek a jelenlegi esküvői szék trendnek felelnek meg. A chiavari székek rendelhetők alumínium vázas és acélvázas verzióban.

Konferencia asztalok téglalap és kör kivitelben raktárról átvehetők. Kínálatunk része az alkatrészként megvásárolható összecsukható acélvázas konferencia asztalláb, különböző méretű lapokhoz. A raktárprogramunk részét képező termékek összecsukható lábszerkezettel szereltek, ennek köszönhetően Ön könnyedén spórolhat a hellyel. Az összecsukható konferencia asztalok további előnye, hogy mobilitásuk révén, kisebb helyen is lehet tárolni őket, könnyített szerkezetüknél fogva egyszerű a mozgatásuk. Ezek az összecsukható tárgyalóasztalok, alkalmasak bármilyen rendezvény asztalnak is. A kínálatunkban szereplő asztalok alkalmasak tárgyalóasztalnak, svédasztalnak. A rendezvény asztalainkat akár egyedi méretben is elkészítjük, a kiválasztott színben. Széles szín és méret választékban raktárról ajánljuk bankett asztalainkat. Négyzet, téglalap és kerek, kör bankett asztal. Megrendelőink választhatnak a legújabb, kedvező árfekvésű összecsukható műanyag konferencia, bankett asztalok közül.

Bankett bútor kínálatunk megtekinthető budapesti bemutatótermünkben , (cím: 1149 Budapest, Fogarasi út 11.) A bemutatott bankett székeket kipróbálhatják a kínálatunkban szereplő bankett asztalokkal .

Részletekről és aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken:

Telefonszám: 06 1 422 0414

e-mail: info@dublino.hu

INFROMÁCIÓK