Modern Ă©ttermi pad - Dublino System 5094

Dublino System 5094
Modern Ă©ttermi pad

Kérjen årajånlatot pontos mennyiséggel!
HĂ­vjon most: +36 1 422 0414

ÁrajĂĄnlat kĂ©rĂ©s ĂŒzleti ĂŒgyfeleknek
Håny darabról kér ajånlatot?
db
OK MĂ©gse

MĂ©retei

1 db
TovĂĄbbi kĂ©pek a termĂ©krƑl Dublino System 5094 #1 Dublino System 5094 #2

Dublino System 5094 design éttermi kárpitozott padrendszer

Éttermi hhasználatra megerƑsített tömör fa szerkezetes kárpitos pad. A pad standart méretei, 60 cm, 120 cm és sarok elem. EzektƑl a méretektƑl eltérƑ, egyedi méretben is rendelhetƑ a termék. Egyedi méret esetén 5 cm léptékkel változtatható a méret. Maximális javasolt leghosszabb elemhossz 150 cm. A termékek összeillesztése egyszerƱen, láthatatlan bútorakasztó segítségével történik..

A éttermi padon használt anyagok és azok színe egyedileg választható. Az alsó bázis rész színe széles kínálatból kiválasztható. A pad ülƑrészének és háttámlájának színe a kínálatunkban megtalálható anyagokból egyedileg összeválogatható. Kínálatunkban megtalálható anyagok kimondottan a nagy vendéglátóipari igénybevételnek megfelelƑ kárpitok, szövetek, mƱbƑrök, vagy bƑrök. Akár eltérƑ ülƑke és háttámla szín rendelése is lehetséges. A megrendelƑ igényének megfelelƑen a háttámla hátulsó oldala szövetpótló anyaggal bevonva, vagy a kiválasztott kárpittal, vagy mƱbƑrrel, bƑrrel kárpitozva kerül kialakításra. Amennyiben a termék közvetlenül fal mellett lesz elhelyezve úgy javasoljuk, a költségkímélƑ szövetpótlós verzió választását. térben történƑ elhelyezés esetén a teljes egészében kárpitos verzió a jó választás..

Egyedi vevƑ által biztosított, hozott anyaggal is vállaljuk a padelemek elkészítését.

Ezt az új formájú, modern, letisztult vonalvezetésƱ éttermi padrendszert ajánljuk éttermek, szállodák, kávézók kényelmes és egyedi boxainak kialakításához. A kárpitozott pad elemeket lehet akár egymással szemben vagy székekkel kombinálva használni, elhelyezni.

További információkról érdeklƑdjön elérhetƑségeinken.

Válasszon a padokhoz éttermi asztalláb, és beltéri éttermi asztallap kĂ­nĂĄlatunkbĂłl.

Javasoljuk a terméket kombinålni beltéri éttermi székekkel.