Modern éttermi pad - Dublino System 5094

Dublino System 5094
Modern éttermi pad

Kérjen árajánlatot pontos mennyiséggel!
Hívjon most: +36 1 422 0414

Árajánlat kérés üzleti ügyfeleknek
Hány darabról kér ajánlatot?
db
OK Mégse

Méretei

1 db
További képek a termékről Dublino System 5094 #1 Dublino System 5094 #2

Dublino System 5094 design éttermi kárpitozott padrendszer

Éttermi hhasználatra megerősített tömör fa szerkezetes kárpitos pad. A pad standart méretei, 60 cm, 120 cm és sarok elem. Ezektől a méretektől eltérő, egyedi méretben is rendelhető a termék. Egyedi méret esetén 5 cm léptékkel változtatható a méret. Maximális javasolt leghosszabb elemhossz 150 cm. A termékek összeillesztése egyszerűen, láthatatlan bútorakasztó segítségével történik..

A éttermi padon használt anyagok és azok színe egyedileg választható. Az alsó bázis rész színe széles kínálatból kiválasztható. A pad ülőrészének és háttámlájának színe a kínálatunkban megtalálható anyagokból egyedileg összeválogatható. Kínálatunkban megtalálható anyagok kimondottan a nagy vendéglátóipari igénybevételnek megfelelő kárpitok, szövetek, műbőrök, vagy bőrök. Akár eltérő ülőke és háttámla szín rendelése is lehetséges. A megrendelő igényének megfelelően a háttámla hátulsó oldala szövetpótló anyaggal bevonva, vagy a kiválasztott kárpittal, vagy műbőrrel, bőrrel kárpitozva kerül kialakításra. Amennyiben a termék közvetlenül fal mellett lesz elhelyezve úgy javasoljuk, a költségkímélő szövetpótlós verzió választását. térben történő elhelyezés esetén a teljes egészében kárpitos verzió a jó választás..

Egyedi vevő által biztosított, hozott anyaggal is vállaljuk a padelemek elkészítését.

Ezt az új formájú, modern, letisztult vonalvezetésű éttermi padrendszert ajánljuk éttermek, szállodák, kávézók kényelmes és egyedi boxainak kialakításához. A kárpitozott pad elemeket lehet akár egymással szemben vagy székekkel kombinálva használni, elhelyezni.

További információkról érdeklődjön elérhetőségeinken.

Válasszon a padokhoz éttermi asztalláb, és beltéri éttermi asztallap kínálatunkból.

Javasoljuk a terméket kombinálni beltéri éttermi székekkel.