Szállodai boxspring ágyak, bonell rugós hotel ágyak széles választékban

Boxspring szállodai, hotel ágyak

Kínálatunkban megtalálhatók a vendéglátásban méltán népszerű egy és kétszemélyes bonellrugós boxspring ágyak. Az ágyakat megrendelőink a megszokott szabvány méretben rövid szállítási határidővel rendelhetik meg. Egyedi méretben rendelt boxspring ágyak esetében az európai gyártásnak köszönhetően a piacon elvárható legrövidebb szállítási határidővel szállítjuk a megrendelt termékeket. Ágyainkat ajánljuk 3-4-5 csillagos szállodák, hotelek részére. Apartman házak, panziók, kollégiumok, munkásszállók, munkavállalói hotelek részére kedvezőbb árfekvésű termékeinket kínáljuk.

Bonellrugós és táskarugós szálloda szobai ágymatracok

Széles kínálatban rövid szállítási határidővel kínálunk komfort minőségű bonellrugós és táskarugós szállodai matracokat. Megrendelőink választhatnak a jól bevált egy vagy kétszemélyes sablon méretekből vagy külön igény esetén egyedei méretben is legyártjuk a matracokat. Szállodai használatra tervezett matracaink, minden igényt kielégítenek, és megfelelnek az összes törvényi szabályozásnak.

Lakossági vásárlókat nem szolgálunk ki!

Kizárólag szállodák, közületeket szolgálunk ki, nagykereskedelmi mennyiségben.

Szállodai és hotelágyakkal kapcsolatos információért előre egyeztetett időpontban keressen minket budapesti bemutatótermünkben , (cím: 1149 Budapest, Fogarasi út 11.)

Részletekről és aktuális szállítási határidőkről érdeklődjön elérhetőségeinken:

Telefonszám: 06 1 422 0414

e-mail: info@dublino.hu

INFROMÁCIÓK