Asztalláb és asztalbázis


Éttermi központi asztallábak és asztalbázis budapesti raktárról azonnal

A DUBLINO rendelkezik Európa egyik legnagyobb asztalláb kínálatával és azonnal elérhető raktárkészletével.

Vendéglátóipari, HORECA termékek széles kínálatban:

Kínálatunk része, a legismertebb központi fém asztalláb. Ezek a termékek kialakításuknál fogva leginkább alkalmasak éttermek, kávézók, cukrászdák, hotelek, szállodák asztalaihoz, központi asztallábnak. Az asztal közepén lehelyezett lábak minden elrendezési variációban könnyen körbeülhetők. Ezáltal a használatuk egyszerű és kényelmes. Ezek a termékek alkalmasak, kültéri és beltéri használatra. A termékek nagy része igény szerint felár ellenében egyedi magasságban, és színben is kérhető.

Népszerűek a francia öntöttvas bistró asztallábak, melyek öntött formájának köszönhetően a klasszikus bisztró hangulatot tükrözik. Ezek a termékek családonként több verzióban elérhetők a raktárkészletünkről. Az asztallábak színe felár ellenében bármely egyedi színben kérhető.

Asztallábak formák szerint:

Megrendelőink részére kínálunk több formában asztalbázist. Lapos, kerek, négyzetes, vagy téglalap formájú. Piramis jellegű, kúpos, asztallábat.

Asztallábak felülete:

A termékek felülete lehet porszórt, színterezett, polírozott alumínium, króm, vagy rozsdamentes inox. A legnépszerűbb, legtöbbet értékesített verzió a fekete színterezett asztalláb.

Összecsukható, lehajtható asztalláb:

Ezek a termékek kiválóan alkalmasak kültéri terasz használtara, vagy rendezvényeken történő használatra.

Az asztallábra szerelt mechanika által az asztallap könnyű mozdulattal lehajtható így a termék könnyen fogható, szállítható. A termékek többségénél az asztallap lehajtása után az asztalok szorosan egymás mellé sorolhatók. Így kis helyen tárolhatók, szállíthatók. Ezek a termékek alumínium szerkezetűek, így aránylag könnyűek. Kültéri és beltéri felhasználásra alkalmasak.

Asztalláb kínálatunk megtekinthető budapesti bemutatótermünkben ( 1149 Budapest Fogarasi út 11. ) A bemutatott asztallábak élőben kipróbálhatók a kínálatunkban megtalálható éttermi asztallapokkal.

Részletekről és az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.